Johanna

Hei, olen Johanna! Digimarkkinointia ja sosiaalista mediaa taitava farmaseutti eli Somefarmaseutti. 

Olen työskennellyt eri apteekeissa Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa 15-vuotiaasta lähtien ensin apulaisena ja teknisenä työntekijä sekä myöhemmin farmaseuttina. Nuoresta iästäni huolimatta olen ehtinyt kartuttaa itselleni valtavan määrän tietoa apteekin liiketoiminnasta, markkinoinnista ja myös apteekkien kehityskohteista. 

Apteekkifarmaseutin työn lisäksi olen kirjoittanut apteekin nettisivuille blogia, vastannut Facebook-päivityksien suunnittelemisesta ja toteuttamisesta, järjestänyt erilaisia somekampanjoita (kuten joulukalenterin Facebookiin) ja tehnyt erilaisia markkinointimateriaaleja ja lehtimainoksia. Olen myös pitänyt luentoja (esimerkiksi lääkekasvatusta ala-asteen 3.luokalle ja vitamiiniluento yhdistykselle), osallistunut messutapahtumiin ja järjestänyt kosmetiikka- ja uutuustuoteinfoja apteekin henkilökunnalle. 

Vahvuuksiani ovat hyvä visuaalinen silmä, digimarkkinointi, kirjoittaminen, apteekin liiketoiminnan tunteminen ja farmaseuttinen asiantuntemus. Vaikka teen töitä sosiaalisen median ja graafisen suunnittelun parissa, ylläpidän taitojani myös "kentällä" eli teen tälläkin hetkellä myös apteekkifarmaseutin töitä. 

Autan apteekkeja tekemään digimarkkinoinnilla parempaa tulosta ja missioni on tehdä farmaseuttien osaamisesta näkyvämpää.

Parhain terveisin, Johanna Hakamäki

Back to Top