Referenssit


"Haluamme keskittyä Harjavallan apteekissa olennaiseen: asiakaspalveluun. Johanna on ollut suureksi avuksi markkinoinnissamme. Pyydämme sitten ilmoituspohjaa lehteen, Facebook-päivityksiä tai vaikka blogitekstejä kotisivuille, voimme olla varmoja aikataulujen pitävyydestä ja materiaalin ulkoasun ammattimaisuudesta. Johanna työskentelee ennaltasovittujen rajojen puitteissa itsenäisesti ja ehdottaen kehityskohteita. Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhömme."
- Minna Lang, apteekkari, Harjavallan Apteekki"Somefarmaseutti oli pelastus. Johannalla on visuaalista silmää ja taitoa hahmottaa paperille asiakkaan toiveita. Loistavana esimerkkinä apteekin uusi logo ja erilaiset markkinointijulkaisut, joista löytyy yhtenäinen, apteekin tunnistettava värimaailma. Johanna osaa taitavasti käyttää ja hyödyntää erilaisia teksti-, video- ja kuvankäsittelyohjelmia, joista itse en ymmärrä mitään. Olen ollut tosi tyytyväinen!"
- Heli Mäntysalo, apteekkari, Luvian Apteekki 
"Apteekin markkinointi kaipasi yhtenäistä ilmettä ja saimme Johannalta nopeasti valmiit materiaalit. Johannan kanssa oli helppo tehdä yhteistyötä ja hänellä oli paljon hyviä ideoita, jotka hän toteutti ammattitaidolla. Suosittelen Somefarmaseuttia lämpimästi."
- Katriina Helasmo, apteekkari, Auran Apteekki

Back to Top